12 martie 2017

FOTO: ACCIDENT la SLĂTIOARA. O mașină s-a răsturnat…

UPDATE 2: Accidentul de la Slatioara s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare si s-a soldat cu ranirea usoara a unei femei de 30 de ani. Asa cum spuneam, in accident au fost implicate 3 masini, care circulau in aceeasi directie de mers. Unul dintre conducatorii auto a vrut sa depaseasca, moment in care cel din fata lui a intrat si el in depasirea unui alt autoturism, neasigurandu-se. Primul autoturism intrat in depasire, incercand sa evite impactul cu cel din fata a intrat in sant, rasturnandu-se, iar pasagera dreapta fata in auto rasturnat a fost ranita usor, fiind transportata la Spitalul din Horezu. Celelalte 2 auto implicate prezinta avarii minore.

UPDATE: Conform IPJ Valcea, in accident ar fi fost implicate trei vehicule, iar unul s-a rasturnat. Din cate se pare, o tanara – pasagera pe scaunul din dreapta in masina rasturnata – a fost ranita usor. Tanara este gravida. 

O masina s-a rasturnat pe DN 67, pe raza localitatii Slatioara, judetul Valcea, cam la 1 kilometru de sediul primariei din comuna. Accidentul s-a produs in aceasta dupa-amiaza de duminica, 12 martie 2017, iar la fata locului s-au deplasat echipaje de la Politie si Ambulanta.

vom reveni cu amanunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.