12 iunie 2021

FOTO. Asistent de la UPU Vâlcea, căzut în apele râului Olt


UPDATE: Asistentul de la UPU Vâlcea, care aseară a căzut în apele râului Olt, a fost găsit. Trupul său a fost văzut plutind la circa 9 km în aval de locul unde se presupne ca s-a înecat. Trupul neînsuflețit a fost adus la mal și predat organelor de anchetă pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

A plecat la pescuit și și-a dat întâlnire cu un prieten pe malul râului Olt, în zona canalului de fugă al lacului de acumulare Stupărei. Numai că, bărbatul de 56 se ani, asistent la UPU ortopedie, domiciliul în Rm.Vâlcea, nu a mai fost de găsit, amicul său sunând aseară, în jurul orei 19.36, la 112 și anunțând dispariția. Cel mai probabil, bărbatul a căzut în apă. Asta pentru că autoturismul său era deschis, iar undițele și țigările se găsesc în apropierea locului de întâlnire.
Echipele de căutare/salvare din cadrul ISU Vâlcea au început căutările imediat ce au ajuns la fața locului, însă fără rezultat până la ora la care publicăm această știre.

“La fața locului s-a deplasat o autospeciala cu scafandrii, o barcă și un echipaj SMURD din cadrul ISU Vâlcea. Căutările s-au făcut până la lăsarea întunericului, din păcate fără niciun rezultat. În această dimineață, începând cu ora 08.30 echipajele de intervenție au reluat misiunea folosind o barcă cu motor, o autospecială cu scafandri și un echipaj SMURD” – precizează ISU Vâlcea.

You May Also Like