FOTO. Cisternă de la Antares, implicată într-un accident pe Dealul Negru

/

UPDATE: Potrivit IPJ Argeș, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din comuna Pades, jud. Gorj, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară cisternă, condusă de un bărbat de 51 de ani, din comuna Ionești, jud. Vâlcea. În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav și transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident rutier pe DN 7 – Dealul Negru, în localitatea argeșeană Morărești, între Râmnicu Vâlcea și Pitești. ISU Argeș anunță că este vorba despre un impact între o mașină și o cisternă cu GPL (ce aparține firmei din Vâlcea, Antares Gas). În urma impactului, o persoană a rămas prinsă între fiarele mașinii.
Intervin pompierii pentru gestionarea situației de urgență. În zonă nu sunt scurgeri de combustibili pe carosabili și se circulă alternativ.

loading...

You May Also Like