VÂLCEA: Două persoane au MURIT şi alte 28 au fost transportate la SPITAL. Vezi ce s-a întâmplat!

Paramendicii de la SMURD Vâlcea au avut ultimele 72 de ore pline de evenimente. Din păcate, la două dintre intervenţii ei au fost nevoiţi să constate decesul pacienţilor, iar în alte 28 de cazuri, bolnavii au fost transportaţi la spital.

Echipajele au intervenit în localităţile: Amărăşti, Budești, Dăeşti, Drăgăşani, Grădiştea, Livezi, Lungeşti, Milcoiu, Muereasca, Rm. Vâlcea, Scundu şi Zătreni pentru: două cazuri de stop cardio-respirator; un traumatism cranio-cerebral;  o hipertensiune arterială; o ciroză hepatică; două accidente de circulaţie; un accident vascular cerebral; o stare febrilă; o agitație psihomotorie; două deblocări de apartamente; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre, la nivelul coloanei, toracice şi stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 28 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Pacienților cu stop cardio-respirator li s-au efectuat manevre de resuscitare însă,  din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestora fiind declarat de cadrele medicale de pe ambulanţele SAJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.