FOTO: Pirande prinse la furat în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea

Patru pirande au fost prinse la furat de polițiștii din Râmnicu Vâlcea. Incidentul a avut loc zilele trecute, în cartierul Nord al municipiului, iar femeile de etnie rromă s-au ales cu un dosar penal și… cam atât. Pirandele au furat mai multe bunuri dintr-o mașină, bunuri pe care oamenii legii le-au găsit asupra lor în momentul în care au fost depistate.

În ultima perioadă, cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea a devenit “raiul furturilor”, pe aici făcându-și veacul zeci de rromi, care pur și simplu au ajuns să fure nestingheriți în miezul zilei. Evident că măsuri din partea Poliției Râmnicu Vâlcea nu prea s-au luat. Raziile de amploare au lipsit cu desăvârșire, iar patrularea prin oraș este din ce în ce mai slabă.

“Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat patru femei, bănuite că ar fi sustras cu o oră mai deverme, mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat în zona de nord a orașului.  În urma controlului, bunurile căutate au fost găsite asupra celor patru, fiind recuperate și predate persoanei vătămate. În continuare se fac cercetări pentru furt calificat” – precizează Poliția Vâlcea cu privire la incidentul cu pirandele. 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like