FOTO. Scandal la Târgul Râureni. Tânăr lovit cu parul în cap

ATENȚIE, imagini și informații ce vă pot afecta emoțional!

UPDATE: Iată ce transmite, oficial, IPJ VâLcea, cu privire la incidentul din Târgul Râureni: “Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că, în urma unui conflict spontan, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi fost lovit în zona capului de către o femeie, administratora unei societăți comerciale din acel târg. La fața locului s-a deplasat și un echipaj al ambulanței,  care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la unitatea spitalicească în vederea efectuării de investigații medicale amănunțit. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Un conflict spontan a avut loc în această seară de marți, 29 iunie 2021, în Târgul Râureni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, un tânăr de circa 22 de ani, angajat la o societate comercială din târg, a fost lovit cu un par în cap de o femeie. Agresoarea se pare că vinde cereale la un stand.
Deocamdată nu se știe de la ce a pornit conflictul, însă polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea fac cercetări la fața locului.

Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj de la Ambulanța Vâlcea, el fiind acum în afara oricărui pericol.

You May Also Like