VÂLCEA: Doua soferite au adormit la volan si au provocat grave accidente rutiere

/

Având în vedere perioada concediilor şi distanţele lungi care ar putea fi parcurse cu autovehiculul, riscul ca un accident rutier să fie produs ca urmare a adormirii la volan este unul mai ridicat. Din pacate, in judetul Valcea, doua accidente s-au produs intr-o singura zi pe fondul oboselii la volan. S-a intamplat luni, 15 august 2016.
Primul accident a fost pe DN 7. O conducătoare auto de 33 de ani, cetăţenie poloneză a condus din direcţia Sibiu – Rm. Vâlcea un autovehicul, iar la km 222 + 929 m din cauza adormirii la volan a pierdut controlul direcţiei de deplasare spre dreapta, a rulat pe şanţul drumului, a acroşat un capăt de pod după care a lovit un pieton de 25 ani, din municipiul Sibiu care se afla în calitate de pieton.
În urma impactului a rezultat rănirea pietonului transportat la Spitalul de Urgenţă Sibiu.
Conducătoarea auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cel de-al doilea accident a avut loc la distanţă de nici o oră, pe DN 67 – Stoeneşti, cand S. Andreea, de 39 de ani, din judeţul Galaţi a condus un autoturism din direcţia Rm. Valcea – Tg. Jiu , iar la km 170+600 m, pe fondul oboselii, într-o curbă uşoară la stânga, a părăsit partea carosabilă către dreapta direcţiei de deplasare lovind un cap de pod, după care s-a răsturnat pe spaţiul verde.

Din accident a rezultat decesul Sandrei I., de 65 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă care a fost transportat la SML Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei, precum şi rănirea conducătoarei auto şi unei alte pasagere minore în vârstă de 10 ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.