Hoț prins în flagrant pe Calea lui Traian, în Râmnicu Vâlcea

La data de 16 august a.c., ora 10.55, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Râmnicu Vâlcea – BOP, aflaţi în serviciul de patrulare pe str. Calea lui Traian, au depistat în flagrant pe M. F., de 17 ani, care a sustras 2.300 lei din borseta aflată pe umărul unui bărbat de 63 de ani.

După comiterea furtului, persoana bănuită a fugit, fiind prins în scurt timp de poliţişti în timp ce încerca să arunce banii sustraşi.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind înapoiat părţii vătămate.

S-au întocmit documente procedurale pentru comiterea infracţiunii de furt prevăzute şi pedepsite de art. 228 din Codul Penal.

Cercetările au fost continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, care în baza probatoriului administrat în cauză au dispus reţinerea pentru 24 de ore a minorului.

În prezent tânărul se află încarcerat în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Pe întregul parcurs al procesului penal, persoana anchetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.