HOŢ prins în RÂMNICU VÂLCEA după ce a folosit CARDUL BANCAR furat dintr-o geantă

A furat o geantă dintr-o maşină parcată în Râmnicu Vâlcea şi apoi a fost atât de disperat încât s-a dus şi la un bancomat şi a retras o sumă mare de bani cu un card bancar ce se afla în poşeta sustrasă. Este vorba despre un hoţ de 42 de ani, din municipiu, care a fost prins de oamenii legii şi pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, plus acces ilegal la un sistem informatic. 

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorul furtului comis pe raza municipiului, la data de 15 septembrie a.c., acesta sustrăgând dintr-un autoturism 150 de lei, carduri bancare și documente personale.

Bărbatul de 42 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi profitat de faptul că persoana vătămată și-a lăsat geanta în autoturismul neasigurat și ar fi deschis mașina, luând geanta de pe banchetă.

De asemenea, acesta a folosit ulterior unul dintre cardurile bancare sustrase, retrăgând din bancomat suma de 1.700 de lei.

Persoana bănuită este acum cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi de acces ilegal la un sistem informatic” – precizează IPJ Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like