HOŢII de MAŞINI din RÂMNICU VÂLCEA au fost PRINŞI

Trei persoane de 17, 36 şi 50 de ani sunt suspecte că fac parte dintr-o grupare infracţională de furturi de și din autoturisme. Cei trei bărbaţi au fost depistaţi joi, 19 octombrie 2017, de poliţiştii judiciari din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și furt în scop de folosință.

„Polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit, în mod operativ, probarea activităților infracționale a trei persoane, cu vârste de 17, 36 și 50 de ani, din județul Vâlcea, cu privire la sustragerea a 2 autoturisme și un furt din autoturism, fapte săvârșite în municipiul Râmnicu vâlcea, în noaptea de a.c.

Cei trei sunt bănuiți că, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, ar fi sustras suma de 400 de lei dintr-un autoturism, după care au sustras două autoturisme, pe care, ulterior, le-au abandonat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, toate cele trei autourisme având portierele neasigurate” – susţine purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like