MOARTE CUMPLITĂ: O bătrână din Prundeni a ars de vie în propria casă

Moarte cumplita pentru o batrana de 86 de ani din comuna Prundeni. Femeia a ars de vie in propria casa, iar pompierii inca nu au reusit sa afle de la ce a pornit incendiul. Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost anuntati de incendiu în data de 19 ianuerie 2017, la ora 06.50, ei fiind chemati sa urgenta pentru stingerea flacarilor din gospodăria unei localnice pe nume M.E., care locuia in satul Zavideni.
În momentul sosirii pompierilor la locul intervenției, incendiul era generalizat și se manifesta atât în interiorul locuinței într-una din camere, cât și la structura acoperișului construit din lemn. Până la lichidare, au ars : acoperișul pe o suprafață de aproximativ 30 mp., bunuri de uz gospodăresc din interiorul unei camere, și s-au degradat tavanele și pereții.
După aproximativ o oră de la sosirea echipajelor de intervenție la locul intervenției, incendiul a fost stins. Din păcate, pe lângă distrugerile provocate de flăcări, printre resturile carbonizate au fost găsite și rămășițele proprietarei, în vârstă de 86 de ani, peste care se prăbușise tavanul din camera în care era bătrâna.
În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea producerii incendiului cât și a împrejurărilor în care s-a produs.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.