Mulți inconștienți pe șoselele din Vâlcea. Dosare penale pentru bețivi la volan și “șoferi” fără permis

/


Trei șoferi au “picat în plasa” polițiștilor rutieri, care i-au depistat în trafic conducând ori beți, ori fără permis, ori fără plăcuțe de înmatriculare la autoturism. Ca urmare, week-end-ul trecut, oamenii legii au întocmit dosare penale, iar inconștienții de pe șosele trebuie să plătească pentru faptele lor.

La data de 13 februarie a.c., polițiștii din Măldărești și Pietrari au depistat în trafic 2 bărbați de 49, respectiv 31 de ani din comunele Stoilești și Pietrari, care ar fi condus 2 autoturisme pe DN 65 C Popești, respectiv DJ 646 B Păușești, județul Vâlcea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestora cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,54, respectiv 0,90 mg/l, alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice,  în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Sutești au identificat o persoană de sex masculin din comuna Șușani, județul Vâlcea, care ar fi condus un autovehicul pe DJ 677 în localitatea Șușani, din direcția Mădulari către Cîrlogani, fără a deține permis de conducere. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce pe drumurile publice anulat. Polițiștii rutieri efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 12:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au depistat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în comuna Câineni, județul Vâlcea, care ar fi condus un autoturism în localitate, neavând montată nicio plăcuță cu număr de înmatriculare. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că, acesta a avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase.Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În continuare, polițiștii rutieri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

foto ilustrativ

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like