POLIŢIA VÂLCEA anunţă: Razii în tot judeţul în acest week-end

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră din întreg judeţul vor organiza acţiuni preventiv – reactive.

Poliţiştii vâlceni din cadrul structurilor de ordine publică şi rutieră vor desfăşura, pe parcursul acestui sfârşit de săptămână, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Se va acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător, în vederea prevenirii activităţilor infracţionale şi creşterii vizibilităţii poliţiei în stradă.

Poliţiştii vâlceni vor organiza acţiuni specifice punctuale, fiind întărită prezenţa echipelor de patrulare în mediile şi zonele de interes operativ şi în zonele cu risc criminogen din judeţ.

Pentru siguranţa publică vor fi desfăşurate acţiuni specifice punctuale pentru depistarea, identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale prin săvârşirea de contravenţii şi infracţiuni care aduc atingere climatului de ordine şi linişte publică, patrimoniului public şi privat.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Astfel, poliţiştii vor desfăşura acţiuni în trafic pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care pot fi implicaţi toţi participanţii la trafic. Activităţile îi vor avea în vedere atât pe conducătorii auto, biciclişti, dar şi pe pietonii care nu respectă normele rutiere.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.