RÂMNICU VÂLCEA: Minori prinşi de jandarmi după ce au furat din River Plazza Mall

Doi minori care se comportau ciudat la iesirea din River Plaza Mall au fost luaţi la întrebări de jandarmii vâlceni. S-a întâmplat în data de 15 februarie a.c., în jurul orelor 18:15, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Vâlcea fiind în zonă chiar în momentul în care minorii încercau să fugă cu un portofel pe care-l furaseră din magazinul Deichmann de la etajul 1 al mall-ului.

„Jandarmii au procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al celor doi tineri U.M.G în vârstă de 16 ani domiciliat în judeţul Vâlcea şi C.T. de 13 ani domiciliat în judeţul Sibiu, ocazie cu care asupra unuia dintre cei doi, jandarmii au găsit un portofel gol, din piele naturala de culoare gri-petrol. Din verificările efectuate s-a constatat că bunul a fost sustras de către minorii în cauză din societatea comercială Deichmann. Jandarmii au luat legătura cu personalul societăţii pentru recuperarea prejudiciului. Minorii au relatat faptul că au sustras bunul respectiv cu scopul de a-l comercializa.

Cele două persoane şi actele întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru continuarea cercetărilor privind infracţiunea de furt, prevăzută de Codul Penal, art. 228, alin. 1” – precizează IJJ Vâlcea.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.