26 octombrie 2016

RÂMNICU VÂLCEA: Razii ale poliţiştilor în şcoli şi în preajma acestora

Marţi, 25 octombrie 2016, poliţiştii din municipiul Râmnicu Vâlcea au plecat în razii în unităţile de învăţământ şi în preajma acestora. Acţiunile au fost intensificate, iar între orele 9.30-11.00 oamenii legii au acţionat pentru asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ, prevenirea şi combaterea absenteismului, abandonului şcolar, dar şi al copiilor care se află pe stradă şi efectuează activităţi de cerşetorie şi vagabondaj.

„Astfel, au fost controlate 22 de unităţi de alimentaţie publică situate în zona adiacentă şcolilor din judeţul Vâlcea, fiind depistaţi 3 de elevi care absentau de la cursuri şi au fost întocmite informări către unităţile de învăţământ.

Administratorilor şi angajaţilor unităţilor verificate le-au fost reamintite prevederile legale în ceea ce priveşte servirea minorilor cu alcool şi ţigări, dar şi a prevederilor

Legii nr. 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.