RÂMNICU VÂLCEA. Reținut de polițiști după ce și-a amenințat fosta iubită, încălcând ordinul de protecție (FOTO)

Deși avea ordin de protecție împotriva sa, asta nu l-a împiedicat pe un individ să meargă la locul de muncă al fostei iubite și să o amenințe cu acte de violență. Incidentul a avut loc ieri, 26 aprilie a.c., în cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din municipiu, a fost imediat ridicat de polițiști, iar ulterior reținut pentru 24 de ore pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

“În fapt, în cursul zilei de ieri, acesta ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său, prin aceea că s-ar fi deplasat la locul de muncă fostei concubine, adresându-i injurii, precum și amenințări cu acte de violență.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării măsurilor legale.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” – precizează IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like