NEWS ALERT. Copil născut într-o toaletă la Dedeman Râmnicu Vâlcea și abandonat în parcare

Imagini greu de imaginat într-o toaletă din incinta Dedeman Râmnicu Vâlcea, acolo unde azi, 27 aprilie 2023, o femeie a născut un băiețel, pe care ulterior l-a băgat într-un sac și l-a abandonat în parcare. Angajații centrului comercial au anunțat autoritățile după ce au descoperit că grupul sanitar era plin de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți. Ulterior, nou-născutul a fost găsit în parcare și dus de urgență la Maternitatea Râmnicu Vâlcea. Din fericire, bebelușul este în acum în afara oricărui pericol, are o greutate de peste 3 kilograme și se află sub supraveghere medicală.

Femeia care a dat naștere micuțului în toaleta de la Dedeman are 40 de ani, este din comuna Muereasca și ar mai avea acasă încă trei copii. Deocamdată nu se știe de ce a recurs la un astfel de gest josnic.


”Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale.

Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei” – informează IPJ Vâlcea, într-un comunicat de presă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like