Razie în Râmnicu Vâlcea: Amenzi și permise reținute

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de la structurile de ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat  să acționeze preventiv – reactiv pe raza întregului municipiu.

Polițiștii au acționat atât pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 125 de persoane și verificate 66 de autovehicule, iar pentru abaterile depistate, polițiștii au aplicat 24 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 15 sancțiuni conform Legii nr. 61/1991 Rep. pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de aproximativ 12.915 lei.

De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Astfel de acțiuni vor continua pentru identificarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care încalcă prevederile legale.

foto arhivă

loading...

You May Also Like