RAZIE la rromii din PĂUȘEȘTI. Cinci hoți prinși, patru sunt minori

Chiar in ultimele zile ale anului 2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băile Olăneşti, cu sprijinul mascaților de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au organizat o razie pe raza comunei Păuşeşti-Măglaşi, in zona unde locuiesc familiile de romi, avand drept scos creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii.
Cu acest prilej, poliţiştii au depistat prima data trei indivizi certati cu legea. Este vorba despre M.A., de 16 ani, I.L., de 15 ani şi P.G.C., de 19 ani, toţi din comuna Păuşeşti-Măglaşi, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de păsări, biciclete, motoferăstrău şi altele, comise pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în cursul anului 2016.
De asemenea, poliţiştii i-au mai prins si pe M.L., de 14 ani G.A., de 11 ani, ambii din comuna Păuşeşti-Măglaşi, bănuiţi de sustragerea unui indicator rutier, faptă comisă în vara anului 2016 pe raza oraşului Băile Olăneşti.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea pentru audieri, faţă de aceştia efectuându-se cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

foto: arhiva

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.