UPDATE/FOTO. ACCIDENT MORTAL în RÂMNICU VÂLCEA. Patronul de la Flamingo a decedat…

UPDATE: Decedat în accidentul de la Căzănești este Viorel Șerban, patronul localului Flamingo din Piața Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea. Din câte am reușit să aflăm se pare că el avea probleme cardiace grave, existând suspiciunea că ar fi făcut infarct la volan. Martorii accidentului spun că bărbatul în vârstă de 64 de ani nu a schițat niciun gest de a frâna sau de a evita impactul după ce a intrat, inexplicabil, pe sensul opus.

știrea inițială…

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Din păcate, o persoană a decedat.

IPJ Vâlcea anunță că, din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – Căzănești, km 187+ 500 m.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul unuia dintre conducătorii auto implicați în accident, respectiv un bărbat de 64 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Totodată, în urma accidentului, a mai fost rănită și o femeie de 40 de ani, din localitatea Mihăești, conducătoarea auto a celuilalt autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care evenimentul s-a produs.


loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like