FOTO: Video cu polițistul care a acroșat o femeie aflată pe trotinetă. ACCIDENT provocat de o autospecială a IPJ Vâlcea…

UPDATE: Revenim cu imagini surprinse de camerele din zonă chiar în momentul impactului dintre autospeciala Poliției și femeia ce se afla pe trotinetă. Din video se vede clar că polițistul face viraj la stânga și nu acordă prioritate trotinetistei. Video aici👇


Știrea inițială…

O femeie a ajuns la spital după ce trotineta pe care se deplasa a fost acroșată de o autospecială de Poliție. Accidentul rutier s-a petrecut în după-amiaza zilei de duminică, 20 noiembrie a.c., pe raza comunei Drăgoești, la fața locului fiind solicitați să intervină polițiștii rutieri din Drăgășani.

Potrivit IPJ Vâlcea, din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un polițist din comuna Olanu, în timp ce conducea autospeciala de poliție, pe raza comunei Drăgoești, DJ 678, ar fi acroșat o persoană de sex feminin, care se deplasa pe o trotinetă electrică.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducatoarei trotinei electrice, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Sursa foto: Ionut Florin Facebook

loading...

You May Also Like