8 octombrie 2016

VÂLCEA: Doi vâlceni, trimiși la Colibași

Zilele trecute, politistii din Valcea au ous in executare doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea emise pe numele a doi valceni. Barbatii au fost incatusati si trimisi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi.

Unul dintre inculpati este Gheorghe P. – 23 de ani, din comuna Tetoiu, care a fost condamnat de Judecatoria Balcesti la  2 ani şi 386 de zile de închisoare pentru săvârşirea mai multor fapte de furt. Astfel ca, politistii din cadrul Postului de Poliţie Tetoiu împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii. Tânărul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

Cel de-al doilea valcean condamnat la inchisoare cu executare este Nicolae C – 55 de ani, din comuna Stoenesti, care urmeaza sa stea 2 ani in spatele gratiilor pentru săvârşirea de infracţiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti şi ameninţare. În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că în perioada iulie – octombrie 2015, a închis de două ori o cale de acces, nerespectând astfel o sentinţă civilă. De asemenea, s-a reţinut faptul că a adresat ameninţări insuflând o stare de temere. Astfel, cele două pedepse au fost contopite, bărbatul având de executat 2 ani de închisoare. Poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie Stoeneşti şi Serviciului de Acţiuni Speciale împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii de domiciliu. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.