8 octombrie 2016

Vâlcean din Băile Olănești, hoț în Germania. El a fost prins și extrădat

A comis mai multe furturi in Germania, iar nemtii il vor dupa gratii. Este vorba despre un valcean de 40 de ani, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare. Astfel ca mandatul a ajuns pe masa politistilor din Valcea, care au plecat in cautarea barbatului.
„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au primit spre soluţionare un mandat european de arestare, emis pe numele lui M. Bogdan, de 40 de ani, din oraşul Băile Olăneşti” – precizeaza IPJ Valcea.
Valceanul cautat de germani a fost prins in data de 5 octombrie a.c., atunci cand i s-a asus la cunostinta ca este cercetat pentru comiterea faptelor de fals şi înşelăciune, iar autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pe numele lui pentru săvârşirea infracţiunilor săvârşite în cursul lunilor februarie şi martie 2014.
Valceanul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a emis pe numele său un mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmand a fi facute procedurile de extradare.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.