4 martie 2017

VÂLCEA: Hoţi „profesionişti” la 16 ani…

Doi minori dintr-o localitate a judeţului Vâlcea s-au specializat în furturi din locuinţe. Ei au fost prinşi zilele trecute şi şi-au recunoscut faptele. Poliţiştii susţin că în data de 26 februarie a.c. au fost anunţaţi cu privire la faptul că mai multe bunuri au fost sustrase de persoane necunoscute dintr-o locuinţă din localitatea Ghioroiu, judeţul Vâlcea.

La scurt timp, oamenii legii au reuşit identificarea principalilor suspecţi ai faptei de furt, fiind vorba despre doi tineri, ambii de 16 ani, din localitate, care şi-au recunoscut fapta. În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, tinerii au pătruns într-o locuinţă din localitatea Ghioroiu, de unde au sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 300 lei, stabilindu-se totodată că aceştia sunt autorii mai multor fapte de furt din locuinţe comise în ultimele luni pe raza comunei Ghioroiu.

În continuare se efectuează cercetări faţă de cele două persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.