VALCEA: Vezi pe ce drumuri traficul este ingreunat sau blocat

Traficul se desfasoara, in continuare, ingreunat pe soselele din judetul Valcea. Potrivit prefectului Radu Renga, în urma precipitațiilor abundente înregistrate pe raza județului Vâlcea, circulația se desfasoara cu dificultat, iar unele portiuni de drum sunt blocate pe urmatoarele trasee: DN7A Brezoi-Voineasa, la km. 25, circulația este îngreunată din cauza apei ajunsă pe carosabil de pe versanți, iar la km. 34, traficul se desfășoară pe un singur sens din cauza aluviunilor prezente pe carosabil, problemă întâlnită și pe drumul județean DJ 701 D, care face legătura din drumul național DN7A spre Ciunget.

„Reprezentantul Guvernului în teritoriu mai informează că drumul comunal DC 8 Racovița- Gruiul Lupului este blocat în momentul de față în totalitate, însă nu există nicio familie izolată, localnicii din zonă având un drum alternativ la dispoziție.
Menționăm că pe toate drumurile menționate se intervine în momentul transmiterii comunicatului astfel încât, în cursul zilei de astăzi, acestea să fie redate circulației” – se arata intr-un comunicat de presa al Prefecturii Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.