Vâlcean condamnat de două ori, ridicat de poliţişti şi dus la Colibaşi

 

Două pedepse cu închisoarea a primit un vâlcean, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi furt calificat. Vasile D., 28 de ani, din Copăceni, judeţul Vâlcea, a fost ridicat de poliţiştii vâlceni şi dus la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi.

Magistraţii Judecătoriei Horezu au emis  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe D. Vasile, de 28 de ani, din comuna Copăceni, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi.

De asemenea, magistraţii Judecătoriei Drăgăşani au emis  mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe acelaşi tânăr, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de  1 an şi 4 ani închisoare pentru săvârşirea de furturi.

Întrucât condamnatul nu a fost identificat acesta a fost pus în urmărire naţional şi internaţional din data de 11.01.2016. În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că,  în perioada 2014-2015 a sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciul de aproximativ 4000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani împreună cu cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale –Biroul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza municipiului Drăgăşani. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei” – precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.