FOTO | USR Dragasani, pumni în gură la propriu și figurat

S-a ajuns la acte de violență între membrii organizației municipale a USR Drăgășani. Deși președintele județean al partidului nega situația tensionată de acolo, chiar într-o conferință de presă, iată că faptele îl contrazic pe Andrei Gheorghiu. Luni seara, 30 octombrie 2023, sediul USR Drăgășani a fost transformat în ”câmp de luptă” de unii membri, care s-au luat la harță, ajungându-se chiar la bătaie.

Scandalul din USR Drăgășani trenează de câteva luni bune, cerându-se schimbarea președintelui Constantin Floroiu, în repetate rânduri. Numai că, Floroiu este ținut ”în brațe” de Gheorghiu, iar acesta din urmă a încercat mușamalizarea conflictului. În timp, însă, lucrurile au degenerat, iar în seara zilei de luni s-a ajuns chiar la acte de violență. Printre cei implicați este și consilierul local Marian Roșca, cel care ar fi aflat că este în desfășurare o ședință la sediul USR Drăgășani și a mers acolo vădit deranjat că nu a fost chemat. Și de aici a început cu un schimb dur de replici și s-a încheiat cu o încăierare și cu intervenția forțelor de ordine (Poliție și Jandarmerie). De asemenea, la fața locului a ajuns și o ambulanță, însă nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale sau transport la spital.

Însă, polițiștii din Drăgășani au dat startul unei anchete, în vizor fiind luate trei persoane. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și distrugere.

“Referitor la incidentul produs în data de 30 octombrie a.c. într-un imobil din municipiul Drăgășani, vă comunicăm că, la nivelul Poliției Municipiului Drăgășani a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere” – ne-a precizat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like