NEWS ALERT. Pesedista Vetuța Ciocan revine la Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea

Vetuța Ciocan este, începând de azi, 1 septembrie 2022, noul inspector adjunct al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vâlcea. Decizia a fost luată de ministrul Educației, evident, după o recomandare politică din partea PSD Vâlcea, căci altfel nu se poate. Ciocan îi ia locul Cristinei Lăcătușu, care a ocupat până acum acest post de adjunct.

Social-democrata Vetuţa Ciocan revine, așadar, la ISJ Vâlcea după câteva episoade din trecut. Ea a ocupat, până în anul 2015, funcţia de inspector şcolar de istorie socio-uman, iar în 2018 a fost numită inspector general adjunct. Vetuța Ciocan este oarecum cunoscută în mediul politico-social din judeţul Vâlcea, ea fiind aleasă şi consilier judeţean pe listele PSD. Însă, Ciocan vine din spate cu o vastă experienţă politică, ea cochetând cu multe partide, în funcţie de „cum bătea vântul” şi cum îi dictau interesele.

Trebuie precizat că este singura schimbare la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea. Deși i-a expirat mandatul pe data de 31 august 2022, Mihaelei Andreianu i-a fost prelungit mandatul de inspector general școlar. De asemenea, Mirela Toma și Adrian Luca au fost numiți, în continuare, pe posturile de inspector adjunct, respectiv director al Casei Corpului Didactic. Numirile sunt pe 1 an, adică 1 septembrie 2022 – 31 august 2023.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like