Primarul Gutău anunță că handbalistele de la SCM își caută deja alte echipe. PNL și USR refuză să voteze rectificarea bugetului

Haosul din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea se răsfrânge și asupra echipei de handbal a orașului. Pentru că aleșii locali PNL și USR nu votează rectificarea bugetului SCM Râmnicu Vâlcea, primarul Gutău a anunțat că deja handbalistele se gândesc să își găsească alte echipe.
SCM Râmnicu Vâlcea are nevoie de suma de circa 4,5 miliarde lei vechi, din care Consiliul Județean Vâlcea va suporta suma de 3 miliarde lei vechi. Pentru a rezolva problema mai repede și a asigura salariile pe luna noiembrie, testările pentru COVID și dezinfectanții, edilul Mircia Gutău a propus în Consiliul Local alocarea întregii sume, urmând a recupera cei 3 miliarde lei vechi de la CJ după ședința din data de 21 decembrie 2020. Evident că aleși PNL și USR au refuzat să voteze, motiv pentru care la SCM Râmnicu Vâlcea este un blocaj financiar grav.

“Ce credeți că fac jucătoarele în acest moment? Toate și-au chemat deja impresarii pentru a-și găsi echipe să plece. Asta înseamnă instabilitate! M-am chinuit patru ani de zile și pentru asta îmi pare cel mai rău. Nici eu nu am crezut că pot aduce echipa de handbal la nivelul la care am adus-o. Nici eu! Poate doar când visam ziceam că vom câștiga campionatul, Cupa României și Supercupa României. Suntem cunoscuți în Europa de toată lumea și se vorbește de jucătoarele de la Râmnicu Vâlcea. Vor să blocheze totul? Asta este! Vâlcenii sunt cei care vor aprecia dacă e bine sau nu!” – a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like