14 octombrie 2016

VÂLCEA: Iată când susţine fiecare candidat proba de evaluare a CV-ului şi interviul la concursul pentru directori şcolari. GRAFIC!

 

După proba scrisă, cea mai importantă, care a avut loc miercuri, 12 octombrie 2016, profesorii din Vâlcea care s-au înscris la concursul pentru posturile de director şcolar în cele 125 de unităţi de învăţământ din judeţ au trecut la a doua etapă. Astfel, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a stabilit graficul de desfăşurare a celorlalte două probe din cadrul concursului: evaluarea CV-ului şi interviul. Fiecare candidat a fost programat într-o anume zi şi un anumit interval orar, în funcţie de comisii. Asta pentru că fiecare comisie este diferit constituită, primarii din localităţile judeţului Vâlcea desemnându-şi reprezentanţi în comisia de examinare a viitorilor directori şcolari.

Probele vor începe pe data de 17 octombrie 2016 şi se finalizează în data de 10 noiembrie 2016, ultimii programaţi fiind candidaţii pentru postul de director al Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea.

Iată, mai jos, întreg graficul de desfăşurare a probei de evaluare a CV-ului şi interviul:

grafic-de-desfasurare-a-probelor-de-evaluare-a-cv-ului-si-interviului-1grafic-de-desfasurare-a-probelor-de-evaluare-a-cv-ului-si-interviului-2grafic-de-desfasurare-a-probelor-de-evaluare-a-cv-ului-si-interviului-3grafic-de-desfasurare-a-probelor-de-evaluare-a-cv-ului-si-interviului-4

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.