Preşedintele Rădulescu a sărit în ajutorul copiilor cu dizabilităţi din zona Drăgăşani

Aşa cum anunţam într-un articol precedent, la Drăgăşani s-a înfiinţat, cu eforturi colosale, o clasă specială în cadrul învăţământului de masă pentru copiii cu dizabilităţi. Acum, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, se alătură oamenilor de bine care au făcut posibil acest lucru, el anunţând că va propune, în şedinţa CJ, plata salariilor cadrelor didactice care predau la această clasă, astfel încât micuţii speciali să-şi poată desfăşura activitatea în continuare fără probleme.

„Vom plăti salariile pentru cadrele didactice, care predau la singura clasă pregătitoare pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, din municipiul Drăgăşani! În şedinţa de Consiliu Judeţean de la sfârşitul acestei luni, voi propune colegilor consilieri judeţeni ca instituţia noastră să plătească salariile celor două cadre didactice, care predau şi se ocupă de educaţia copiilor cu cerinţe educaţionale speciale din clasa pregătitoare, ce funcţionează în incinta Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu Drăgăşani.
În acest sens, conducerea Centrului Școlar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni a solicitat Consiliului Judeţean Vâlcea majorarea numărului de posturi, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 45 din 31.03.2017, cu 1,25 norme.
Îi respect pe aceşti oameni, îi asigur de toată preţuirea mea şi a colegilor consilieri judeţeni, care sunt convins că vor vota proiectul de hotărâre, fiindcă nu le putem refuza acest drept copiilor cu nevoi speciale din zona Drăgăşani, înscrişi în această clasă” – susţine Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like