21 noiembrie 2016

DIN CULISELE ARESTULUI: ANA MARIA PĂTRU, CU CĂTUŞELE ÎN BLĂNIŢĂ


Jurnalistii de la adevarul.ro au dezvaluit intr-un articol care au fost reactiile personalitatile din politica si administratie arestate in ultimii ani. Ei nu au ocolit-o nici pe valceanca Ana Maria Patru despre care spun ca a primit vestea arestarii cu demnitate, insa ea a dorit sa nu fie fotografiata cu catusele la maini.

„Utimul personaj celebru arestat este Ana Maria Pătru, fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore, de procurorii DNA Ploieşti, marţi, 15 noiembrie, după mai bine de şapte ore de audieri. Surse apropiate anchetei spun că Pătru ar fi primit cu demintate vestea, dar că aceasta le-a solicitat ofiţerilor judiciarişti să facă în aşa fel încât să nu se vadă că are cătuşe la mâini.
Era trecut bine de miezul nopţii când Ana Maria Pătru a fost scoasă încătuşată din sediul DNA Ploieşti. Afară era frig, temperaturi cu mult sub zero grade s-au înregistrat în acea noapte la Ploieşti. Ana Maria Pătru nu avea cum să iasă din clădire fără pelerina albă din lână cu care a venit îmbrăcată la audieri şi pe care ar fi putut să o aşeze peste mâini, aşa cum e <moda> la DNA. A ieşit zâmbind, dar cătuşele erau mascate de balna albă de la extremităţile şalului. Atunci când a fost urcată în Loganul care avea să o ducă în arest, Ana Maria Pătru a plecat capul în piept şi a rămas aşa, privind în gol” – precizeaza cei de la adevarul.ro.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.