30 mai 2024

PROCURORII au preluat ițele încurcate ale spargerii Primăriei Bărbătești. Dosarul penal a fost deschis

• „VIOLAREA sediului profesional” este încadrarea juridică pe care Poliția a dat-o după ce Primăria Bărbătești a fost spartă

Revenim cu informații oficiale, oferite de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea după incidentul produs în această dimineață de joi, 30 mai 2024, Detalii AICI când sediul Primăriei Bărbătești a fost spart de persoane rămase (deocamdată) necunoscute!

Iată ce ne-au informat polițiștii vâlceni, acum, la începutul cercetărilor în dosarul penal care vor fi instrumentate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu:

„La data de 30 mai 2024, polițiștii Secției nr. 9 Pietrari au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în sediul unei instituții publice din localitatea Bărbătești. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, să se stabilească situația de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință”.

You May Also Like