ŞOFER din VÂLCEA, CONDAMNAT pentru că a încercat să-i dea ŞPAGĂ unui POLIŢIST

O plimbare cu maşina într-un moment de beţie cruntă l-a costat destul de mult pe un bărbat din Vâlcea, care după ce că a fost amendat drastic, acum a mai fost şi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Ilie Radu a fost prins beat la volan în zona Bălceşti. Se întâmpla în toamna anului 2016, iar şoferul a vrut să scape basma curată, încercând să ajungă la o „mică înţelegere” cu poliţistul de circulaţie care l-a tras pe dreapta. Astfel că, omul i-a oferit agentului rutier şpagă 100 de euro. Greşeală capitală, pentru că poliţistul nu a stat pe gânduri, a pus mâna pe telefon şi a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Vâlcea.

Ca urmare, şoferul prins în stare de ebrietate la volan nu numai că a fost sancţionat pentru conducerea în stare de ebrietate a unui autovehicul pe drumurile publice, ci s-a ales şi cu un dosar penal şi pentru dare de mită. A urmat un proces penal pe fond pe numele vâlceanului Ilie Radu, care s-a încheiat miercuri, 19 aprilie 2017, cu o condamnare. Astfel, conducătorul auto a primit o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare. “Solutia pe scurt: condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 2 ani în condiţiile art. 91 Cod penal” – se arată în minuta instanţei Tribunalului Vâlcea.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.