17 septembrie 2016

Vâlcean trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist de la IPJ Vâlcea

 

Vineri, 16 septembrie 2016, Decebal Neluţu Căldăraru, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, a fost trimis în judecată pe rolul Tribunalului Vâlcea sub acuzaţia de dare de mită. Speţa este una recentă, nu mai departe de luna trecută (mai exact 23 august 2016), vâlceanul a încercat să mituiască un poliţist din localitatea Grădiştea, care l-a prins în trafic conducând un autovehicul un permis de conducere fals.

Astfel, Decebal Neluţu Căldăraru i-a oferit agentului de poliţie 300 euro și 900 lei pentru a închide ochii şi a-i nu-i face dosar penal. Numai că, poliţistul a dovedit cinste şi corectitudine, el anunţând imediat Direcţia Generală Anticorpuţie (DGA) Vâlcea.

Ca atare, în data de 25 august 2016, şoferul mituitor a fost prins în flagrant de agenţii DGA Vâlcea, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Acum, Căldăraru este acuzat atât de dare de mită, cât şi de infracţiunea de conducere pe drumurile publice fără permis de conducere. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şapte ani de închisoare.

 

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.