Alegeri locale parţiale la Vlădeşti şi Bujoreni. Vezi când se organizează!

Aflaţi la guvernare, pesediştii s-au reunit în şedinţa Comitetului Executiv la Sinaia, ocazie cu care au decis ca în această vară să organizeze alegeri parţiale în localităţile în care scaunele de primar au rămas vacante. Astfel, alegerile locale parţiale vor avea loc pe data de 11 iunie 2017, iar în Vâlcea se vor organiza scrutine în comunele Vlădeşti şi Bujoreni.

La Vlădeşti, pesedistul Sorin Ghiţă a rămas fără mandat de curând după ce a pierdut procesul cu ANI la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În schimb, la Bujoreni, postul de primar a rămas vacant după ce liberalul Gheorghe Udubae şi-a dat demisia.

UPDATE: Conform ultimelor informatii, la Primaria Vladesti este posibil sa nu se organizeze alegeri in data de 11 iunie, in conditiile in care inca primarul Sorin Ghita nu a primit motivarea de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cum alegerile trebuie anuntate cu 60 de zile inainte, este posibil sa nu se incadreze in termen si la Vladesti atributiile de primar sa fie preluate de viceprimar, fara a se mai organiza alegeri.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.