CONSTANTIN RĂDULESCU: „Nu trăim viaţa politică în scenarii!” PSD Vâlcea nu a stabilit candidaţii la parlamentare

Recentele articole din presa locală în care se anunţau deja candidaţii pentru parlamentarele de la sfârşitul acestui an din partea PSD Vâlcea l-au deranjat cumplit pe liderul acestui partid. Constantin Rădulescu a ieşit imediat cu o declaraţie politică, negând informaţiile apărute mass-media şi dând asigurări că deciziile în cadrul formaţiunii politice pe care o conduce se vor lua în mod democratic. Mai mult, liderul social-democraţilor vâlceni dă de înţeles că toţi colegii săi, care doresc să se înscrie în această cursă electorală, au şanse egale să fie trecuţi pe listă. Dar, viitorii candidaţi vor fi stabiliţi în urma unor discuţii şi dezbateri în cadrul partidului.

„PSD Vâlcea este o structură de partid puternică şi responsabilă, iar Organizaţia noastră beneficiază de avantajul unei resurse umane de mare calitate. Avem foarte mulţi colegi pregătiţi să ocupe orice post la nivelul Administraţiei de Stat, în condiţiile legilor în vigoare.

Noi nu ne jucăm de-a listele pentru Parlament şi pentru a evita orice speculaţie pe această temă sau un consum inutil de energii de orice fel, fac precizarea că în această perioadă nu se poartă discuţii pe marginea listelor pentru parlamentare şi nici nu sunt întocmite clasamente cu nume ale colegilor mei.

Aceste lucruri le vom face într-un cadru statutar, cu democraţie şi responsabilitate, la momentul potrivit. În prezent suntem concentraţi pe trimiterea informaţiilor pentru întocmirea Programului de Guvernare.

Eu şi colegii mei nu trăim viaţa politică în scenarii. Când va veni momentul ne vom întâlni şi vom lua decizia, până atunci eu voi merge din organizaţie în organizaţie, împreună cu echipa PSD Vâlcea, pentru a face evaluări şi a pregăti fiecare structură locală pentru campania din toamnă.

În rest, Romania este o ţară liberă şi libertatea de exprimare este garantată. Noi, în cadrul PSD, vom lua deciziile cele mai bune pentru câştigarea alegerilor” – a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.