Constantin Rădulescu (PSD): „Îmi doresc foarte mult ca vâlcenii să îmi acorde posibilitatea să muncesc în continuare pentru Vâlcea” (VIDEO)

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi candidatul PSD pentru această importantă funcţie, Constantin Rădulescu, a votat în această dimineaţă la Şcoala Nr. 10 din Ostroveni, Râmnicu Vâlcea.

„Cu voia lui Dumnezeu şi cu ajutorul oamenilor, în aceşti patru ani de zile au reuşit să facem împreună mult, mult bine vâlcenilor. În urmă cu patru ani, am găsit în contul Consiliului Judeţean 1.100 de lei. Astăzi rulăm peste 250 de milioane de euro şi mi-am propus şi vom reuşi să depăşim şi să ajungem la peste 350 de milioane de euro. Am votat cu gândul la oameni, am votat cu gândul că îmi doresc foarte mult ca vâlcenii să îmi acorde posibilitatea să muncesc în continuare pentru Vâlcea, pentru proiectele pe care le avem în curs de implementare şi pe care le vom duce la bun sfârşit. Am votat, aşadar, cu încredere că oamenii au văzut lucrurile bune care s-au făcut în judeţul Vâlcea şi în municipiul Râmnicu Vâlcea şi, prin urmare, le mulţumesc de pe acum din tot sufletul” – susţine Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like