Deputatul Ovidiu Popa: Salariul minim se va majora de la 1 ianuarie 2023!

/

Deputatul vâlcean Ștefan Ovidiu Popa (PSD) îi anunță pe vâlceni că salariul minim va crește de la 1 ianuarie 2023. Măsura va fi luată la propunerea social-democraților, care și-au declarat susținerea pentru salariații cu venituri mici.

“Creșterea salariului minim de la 2550 de lei la 3.000 de lei, iar scutirea de taxe pentru 200 de lei din veniturile angajaților, care în prezent se aplică doar în cazul majorării voluntare a salariului minim, se va acorda, începând cu 1 ianuarie 2023, tuturor salariaților din această categorie.
Propunerea PSD de majorare a salariului minim se adresează în primul rând salariaților cu venituri mici din mediul privat. PSD își atinge astfel unul dintre obiectivele politice, enunțate la finalul lunii august, referitoare la sprijinirea salariaților cu venituri mici din mediul privat.
PSD va continua să promoveze în Coaliție programe și măsuri de sprijin adresate categoriilor active din societate, care se confruntă cu dificultățile provocate de actualul context economic” – spune deputatul PSD Vâlcea, Ștefan Ovidiu Popa.

loading...

You May Also Like