Femeile din PSD Vâlcea organizează evenimente pentru a sprijini copiii cu sindromul Down

În Săptămâna Patimilor, femeile din PSD Vâlcea dau startul unui şir lung de acţiuni interesante, care au menirea de a ajunge la sufletele oamenilor şi de a le arăta că partidul le este un aliat important în societate. Marţi, 11 aprilie 2017, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea are loc primul eveniment de acest gen. Este vorba despre o manifestare intitulată sugestiv „Lumina credinței – Tinerețe fără bătrânețe”, al cărei scop final este acela de a sprijini copiii cu sindromul Down din judeţul Vâlcea.

“Cei prezenți vor asculta mesaje menite să arate oamenilor valoarea spirituală și forța pe care credința o poate da fiecăruia dintre noi în această perioadă, dar și în toate zilele vieții noastre.
Vom avea invitați din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, care vor vorbi despre Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului și despre Săptămâna patimilor sau Săptămâna bucuriei, iar în final, cei prezenți vor sprijini Asociația copiilor cu sindrom Down din județul Vâlcea.
PSD Vâlcea va organiza în perioada următoare evenimente care să marcheze date importante ale creștin-ortodoxiei, dar și evenimente destinate categoriilor sociale și cetățenilor care trebuie să vadă în partidele politice un partener și nu un actor într-o piesă de scandal.
Dar, despre aceste aspecte vom vorbi după Sfintele Sărbători, pentru că prin acest eveniment, sper să-i convingem atât pe cei prezenți, cât și pe cei care vor urmări imaginile televizate, că Lumina Învierii este lumina tinereții veșnice, prin spirit și suflet” – precizează Adina Dobrete, şefa PSD Râmnicu Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.