FOTO: Campanie electorală murdară la Bujoreni

Unii politicieni pur şi simplu nu înţeleg că, în ziua de azi, electoratul nu mai suportă să vadă campanii electorale mizerabile şi începe să aleagă „grâul de neghină”. Zilele acestea, în Vâlcea, se desfăşoară o campanie electorală pentru postul de primar al comunei Bujoreni. În loc să profite de timpul destul de scurt ce este pus la dispoziţie pentru a-şi prezenta programul în faţa cetăţenilor, anumiţi candidaţi au ales să desfăşoare o campanie electorală murdară.

După cum bine se ştie, actualul viceprimar cu atribuţii de primar din Bujoreni, pesedistul Gheorghe Gîngu, pleacă cu prima şansă în această cursă pentru fotoliul de edil. De aceea, el este expus şi celor mai dure atacuri din partea contracandidaţilor. Astfel că, miercuri, 31 mai 2017, pe staţiile de autobuz din aproape toată localitatea, dar şi pe garduri şi stâlpi au apărut afişe electorale neaprobate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) cu imaginea candidatului PSD Gheorghe Gîngu. Fotografia sa este folosită fără drept pe un fundal portocaliu, iar sigla partidului este cea a PDL-ului de pe vremuri.

Social-democraţii din Vâlcea anunţă că nu vor sta cu mâinile în sân, pentru că aceste afişe nu sunt legale. Tocmai de aceea, în cursul zilei de azi, 31 mai 2017, ei vor depune o sesizare la Biroul Electoral Central (BEC), dar şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like