Liberalii din Vâlcea și-au votat viitorii parlamentari! Vezi aici rezultatele!

Liberalii din Valcea au votat in aceasta seara lista pentru alegerile parlamentare. Bataliile au fost dure, iar loviturile sub centura nu au lipsit, mai ales ca locurile considerate eligibile sunt extrem de putine – 1 loc la Senat si 2 locuri la Camera Deputatilor.

Astfel, din primele informatii, la Senat, pentru primul loc pe lista, Romulus Bulacu a iesit castigator, cu 53 de voturi, in timp de Adranel Cotescu nu a strans decat 47 de voturi. Voturile au fost acordate de presedintii de organizatii din Valcea si de primarii PNL.

Conform numaratorilor preliminare, Victor Popescu conduce detasat pentru locul II la Senat, in fata primarului din Pausesti Maglasi – Alexandru Dediu.

Pentru locul II la Camera Deputatilor (pentru ca locul I îi revine de drept presedintelui Cristian Buican) a fost mare incaierare. Numaratoarea de pana acum arata insa ca Iuliana Moise i-a luat fata lui Victor Stanculescu, scorul fiind de 42 la 33. Folea a strans si el 11 voturi, Dobrinescu 9 voturi si Pasat 7 voturi.

Locul III la Camera Deputatilor a fost adjudecat de Sami Valcu, acesta obtinand 46 de voturi, in timp de contracandidatul său Ion Bîzîc a luat 43 de voturi. Primarul din Berbesti – Vintila Chelcea – a adunat si el 11 voturi.

Locul IV la Camera Deputatilor il va ocupa Mihaela Andreianu care a obtinut cele mai multe voturi, 60 la numar, iar Mircea Poenaru a fost votat doar de 39 de colegi de-ai sai.

stire in curs de actualizare…

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.