OFICIAL. Mircia Gutău şi-a depus candidatura pentru încă un mandat ca primar al Râmnicului (FOTO-VIDEO)

Însoţit de cei doi viceprimari, dar şi de politicienii pe care-i propune pentru Consiliul Local, primarul Mircia Gutău (PER) şi-a depus azi, 14 august 2020, candidatura pentru un nou mandat. Deşi pleacă cu prima şansă, sondajele de opinie dându-l favorit pentru câştigarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020, edilul şef spune că tratează această bătălie electorală ca şi cum ar porni de la 0.

„Obiectivul meu este să obţin încă un mandat şi majoritate absolută în Consiliul Local, iar formaţia pe care o vedeţi aici să o vedeţi şi după 27 septembrie. Sunt convins că acest lucru se va realiza, pentru că am luat această campanie în serios, ne-am pregătit ca şi cum am fi ultimii clasaţi, în aşa fel încât victoria să fie asigurată. (…) Avem o listă de oameni valoroşi, cu foarte mulţi oameni noi şi sunt convins că vom învinge” – a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.

În video de mai jos, întreaga declaraţie de presă a edilului – şef din momentul în care s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal pentru depunerea candidaturii sale:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like