Președintele PSD Vâlcea anunță descentralizarea și reorganizarea structurilor din teritoriu ale ministerelor

Președintele social-democraților vâlceni, Constantin Rădulescu, a anunțat că Guvernul României va adopta unele decizii importante pentru administrația publică. Printre acestea se numără adoptarea prin Ordonanță de Urgență a Codului Administrativ și reorganizarea structurilor din teritoriu ale ministerelor.

Asta înseamnă că instituțiile care fac parte din același minister vor fuziona, iar cetățenii nu vor mai fi plimbați de la o clădire la alta, de la un birou la altul.

„O decizie importanta adoptata la propunerea domnului Liviu Dragnea este ACCELERAREA RITMULUI DESCENTRALIZARII si REORGANIZAREA MINISTERELOR! Cea din urma este extrem de importanta! Nu este normal ca Ministerul Muncii sa fie organizat la nivel de judet in 5 sau mai multe institutii. Ministerul Agriculturii la fel! Pe scurt, institutii organizate in interesul cetatenilor care nu se vor mai plimba zile intregi intre cladiri, ghisee, usi de birouri si functionari! Sa fie clar, nu dam pe nimeni afara dar se concentreaza activitatea intr-o singura entitate mai eficienta si mai accesibila pentru cetatean!” – precizează președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

You May Also Like