PSD Râmnicu Vâlcea și-a ales noua conducere

În an pre-electoral, PSD Vâlcea se mobilizează în tot județul. Se aleg noile conduceri, se face o analiză a membrilor activi și a potențialului electoral în fiecare localitate în parte.

Cea mai importantă organizație este fără îndoială cea de la Râmnicu Vâlcea, care ieri, 3 februarie 2023, și-a alea noile structuri de conducere. Așa cum era de așteptat, Florian Marin a obținut majoritatea absolută și va continua în fruntea PSD Râmnicu Vâlcea în următorii ani, ani importanți din punct de vedere electoral. Trebuie menționat că, la municipiu, Marin va face echipă cu Vasile Cocoș – prim-vicepreședinte, Constantin Dimoiu – secretar, dar și cu vicepreședinții Lucian Rădulescu, Alin Pavelescu, Ștefan Lețu, Adi Popa, Valeriu Amza, Remus Grigorescu, Florentina Călin, precum și cu Adina Dobrete, care zilele trecute a fost aleasă președintă a femeilor social democrate din Râmnic. Rămâne de văzut care dintre aceștia va îndrăzni să candideze la Primăria Râmnicu Vâlcea. Sigur, asta în cazul în care va exista un candidat al PSD la municipiu.

Conferința de analiză și alegeri a avut loc la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, fiind prezenți 213 delegați. Printre aceștia s-au numărat consilieri județeni și municipali, președinții organizațiilor pe secțiile de votare, reprezentanții structurilor de tineret, femei și pensionari, precum și invitați.

„A fost o onoare pentru mine să fiu nominalizat și să primesc votul colegilor din PSD Râmnicu Vâlcea, pentru funcția de președinte al organizației municipale! Îi mulțumesc președintelui PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, pentru prietenie și încredere și sunt convins că PSD Râmnicu Vâlcea va obține rezultate foarte bune la alegerile viitoare!
Îi felicit pe colegii aleși în biroul Organizației PSD Râmnicu Vâlcea și alături de membrii organizației vom asigura unitatea și tăria celei mai mari structuri a PSD Vâlcea!
Cu toții vom pune în practică obiectivele politicilor social-democrate, care au în prim-plan grija pentru concetățeni!” – spune Florian Marin, președinte al organizației municipale Râmnicu Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like