RĂZBOIUL DECLARAŢIILOR! Prefectul de Vâlcea: „Despre competenţă şi demnitate nu cred că pot primi lecţii de la domnul Stănculescu”

Vremuri tulburi în politica şi administraţia din judeţul Vâlcea, politicienii ieşind din amorţeala de după canicula din această vară şi începând să-şi dea la „gioale” cum nu au făcut-o nici în campaniile electorale de anul trecut. Acuzaţiile şi jignirile curg pe bandă rulantă, spre deliciul jurnaliştilor, dar şi spre nemulţumirea vâlcenilor.

Cea mai nouă „bătălie” să dă între prefectul de Vâlcea, Florian Marin, şi consilierul judeţean PNL Victor Stănculescu. Evident că liberalul Stănculescu a început totul, după ce l-a acuzat de vrute şi nevrute pe prefect, cerându-i acestuia demisia fără să aibă un motiv întemeiat.

Evident că prefectul Marin nu a rămas nici el dator şi la ultima sa conferinţă de presă, din data de 31 august 2017, i-a răspuns lui Stănculescu pe măsură:

„Există persoane care atunci când nu au ce să facă, se bagă în seamă şi îmi cer demisia. Bun, să zicem că eu am demnitate să îmi dau demisia, dar ca să vorbeşti de funie în casa spânzuratului iar e un lucru aiurea. Îmi cere demisia domnul Victor Stănculescu pentru că aş fi, ca să reproduc din memorie ‹un prefect slab, care-şi umflă muşchii decât la Poliţia Rutieră, care nu a stins incendiul de la groapa de gunoi de la Măldăreşti şi care nu a construit drumuri în judeţul Vâlcea ca să nu mai fie aglomeraţie la sfârşit de săptămână›. Haideţi să fim serioşi! Despre competenţă şi demnitate nu cred că pot primi lecţii de la domnul Stănculescu. Pot primi sfaturi de la dânsul în domeniul avocaţial, dar în niciun caz în privinţa competenţei şi demnităţii. Nu eu am fost cel care mi-am dat demisia şi mi-am retras-o, ci dânsul. Nu eu mi-am dat cu părerea despre tot ce mişcă şi ce nu mişcă în judeţul acesta. Aşadar, îl liniştesc şi îi spun că nu îmi voi da demisia pentru că nu am niciun motiv. Când voi avea motive nu trebuie să îmi spună dânsul să am un pic de demnitate. Am foarte multă demnitate, am mai multă decât a avut dânsul în decursul existenţei dumnealui”

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like