Fiul deputatului Vasile Cocoş, amendat de Rutieră în urma articolului publicat în Gazeta Vâlceană (document)

La începutul lunii august publicam în Gazeta Vâlceană un articol despre fiul deputatului PSD Vâlcea Vasile Cocoş, care a dat dovadă de un teribilism şi o inconştienţă inexplicabile pentru vârsta lui. El a fost surprins în trafic, în municipiul Râmnicu Vâlcea, încălcând flagrant regulile de circulaţie chiar în fata sediului Poliţiei Vâlcea. Sigur, Bogdan Cocoș nu a încălcat regulile în calitate de şofer, pentru că în acel moment nu se afla la volanul autoturismului decapotabil ce se vede în poze (maşină care-i aparţine), ci în calitate de pasager, pentru că tânărul era în picioare pe scaunul din dreaptă, fără centură de siguranţă şi riscând în orice clipă să cadă din maşina. Ba mai mult, în spate, cu picioarele pe bancheta maşinii sale, se aflau trei domnişoare cu care fiul deputatul de Vâlcea se distra copios şi care, de asemenea, erau în pericol să cadă din maşină, având o poziţie în autoturism care nu credem că e permisă de nicio reglulă de circulaţie.

Ca urmare a articolului nostru, conducerea Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea s-a autosesizat, amendându-l atât de Bogdan Cocoş, cât şi pe şoferul ce se afla la volanul maşinii ce-i aparţine odraslei parlamentarului de Vâlcea. Iată ce ne-a transmis Poliţia Rutieră în urmă cu câteva zile:

„Având în vedere articolul dumneavoastră din data de 05 august 2017, referitor la regulile de circulaţie încălcate de numitul Cocoş Bogdan pe raza mun. Rm. Vâlcea, vă comunicăm următoarele: Conducătorul autoturismului marca BMW şi pasagerul la care faceţi referire în articol au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor art. 101 alin. 1 pct. 13 din OUG 195/2002, respectiv art. 99 alin. 1 pct. 3 din OUG 195/2002. Vă asigurăm în continuare de întreaga noastră colaborare şi disponibilitate în rezolvarea oricărei probleme care ţine de competenţa poliţiei”.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.