TSD Vâlcea a prezentat astăzi liderii politici de mâine

Astăzi, 9 mai 2024, cu începere de la ora 18.00, în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea s-a desfășurat Conferința Județeană a Tineretului Social Democrat (TSD). La eveniment au participat 288 din 300 de delegați din toate cele 89 de localități ale județului (în care TSD a constituit organizații). Pe lângă această prezență numeroasă în sală a delegaților la Conferința Tineretului Social Democrat, în prezidiu s-au aflat și multe dintre numele cu „greutate” ale Partidului Social Democrat Vâlcea. Ne referim aici la Constantin Rădulescu – președintele PSD Vâlcea, Mircia Gutău – președintele PSD Râmnicu Vâlcea, Lucian Borța – președintele PSD Drăgășani, dar și la parlamentarii Eugen Neață – deputat, Ovidiu Popa – deputat, Bogdan Matei – senator. Au mai fost prezenți Andra Bică – vicepreședinte al PSD Vâlcea, Vasile Cocoș – trezorier PSD Vâlcea și câțiva primari social-democrați din județ.

Lucrările conferinței s-au desfășurat într-o atmosferă dinamică, vibrantă, specifică tinerilor. S-au validat comisii, s-au ales membri, organizatorii apreciind că echipa propusă pentru Biroul Permanent al TSD Vâlcea reprezintă „o combinație echilibrată de competențe, experiență și dedicare, pregătită să conducă organizația către realizarea obiectivelor sale și să reprezinte cu demnitate interesele tinerilor din județul nostru”.

De asemenea, au fost prezentate obiectivele programului politic pe care îl propune echipa Tineretului Social Democrat, cele mai importante fiind următoarele: Formarea noii generații de lideri politici, Promovarea solidarității și valorilor democratice, Consolidarea prezenței politice, Implicarea tinerilor în decizii. Întâlnirea a fost plină de idei noi, de creativitate, în discuțiile purtate apărând des concepte precum performanța în acțiune, sustenabilitate, parteneriat local, pionieriat digital. Au fost prezentate și proiectele pe care tinerii social-democrați vâlceni le-au desfășurat în ultima perioadă (Vinerea Verde, Plantăm pentru viitor, TSDăruiește, Best of Vâlcea, Avem același sânge fiind doar câteva dintre acestea).

Președintele TSD Vâlcea, George-Alexandru Concioiu a declarat: „Am încredere că, împreună, vom face din TSD Vâlcea o comunitate a tinerilor implicați în politică și în viața socială a celui mai frumos județ din România, Vâlcea. Vom împlini acest ideal prin implicare și formare continuă, dezvoltând parteneriate pentru a obține performanță în ceea ce ne propunem prin valorificarea fiecărei oportunități de dezvoltare”.

You May Also Like