VIDEO: Rădulescu Constantin scoate miere și venin

Președintele Constantin Rădulescu nu pierde nicio ocazie publică să-și prezinte realizările. Are și ce prezenta! Că uneori le amplifică sau le prezintă pompos, este o altă discuție. Rădulescu este un politician care știe foarte bine să folosească imaginea. De data aceasta, am încercat să-l ducem mai degrabă în teme politice pentru că ele domină agenda la zi. Anul 2024 stă, vrem – nu vrem, sub păcătoasa zodie a politicii, având în vedere cele patru rânduri de alegeri. Iar politica înseamnă combinații, denigrări, trădări, înțelegeri subterane, lovituri sub centură… Din păcate, în România, politica se face și cu plângerea penală. Și cu arestarea. Despre toate acestea l-am întrebat pe liderul politico – administrativ a județului Vâlcea. Pe parcursul interviului a fandat, a eschivat, a încercat să ducă dialogul pe terenul atât de bine stăpânit al administrației, dar a și dat unele răspunsuri tranșante, inclusiv despre marile sale temeri. Dintr-un flash interviu, cum ne-am propus inițial, discuția s-a întins la aproape jumătate de oră presărată cu puncte sensibile. De exemplu:

„Nu umblu prin județ să cer lucrări pentru nimeni. Îmi place să dorm liniștit noaptea acasă”.

„Nici în casă nu te poți pune de acord pe toată lucrurile și nevasta mai zice câteodată că nu e bine, dar într-un ditamai partidul, cum e PSD!”

„N-am ceasuri de zeci de mii de euro. Cum să porți o mașină la mână, ești nebun?!”

„Nu știu a ce poate să sune. A disperare, a prostie… Sunt buimaci.”

„Colaborez foarte bine cu Direcția Generală Anticorupție.”

Constantin Rădulescu va candida pentru un nou mandat de președinte la Consiliul Județean (CJ) Vâlcea în 2024. Pornește cu prima șansă și, spre dauna democrației, îi va fi teribil de greu opoziției să-l învingă.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like