Delguard, lovitură după lovitură. Gala Enonomiei Vâlcene și Balcaniada de Box

SC Delguard este de departe cea mai cunoscută și apreciată firmă de pază și protecție din Vâlcea. Nu întâmplător și anul acesta a fost premiată cu locul 1 la secțiunea sa, la Gala Economiei Vâlcene organizată de Camera de Comerț și Industrie. De asemenea, pentru mai mulți ani consecutivi în care a fost clasată pe locul 1 la firme de pază și protecție, Delguard a primit și Premiul de Excelență. Premiile sunt recunoașterea faptului că de aproximativ 12 ani, societatea condusă de Vasile Neață este în vârful domeniului ei de activitate.

O altă provocare pentru Delguard este asigurarea pazei la Balcaniada de Box care se desfășoară între 20 – 28 octombrie la Râmnicu Vâlcea, în sala de sport a Școlii nr. 9 (Ostroveni). Sute de boxeri din 22 de țări est – europene încrucișează mănușile zilele acestea în municipiul capitală de județ. Iar băieții lui Neață se îngrijesc ca evenimentul să se desfășoare ordine. ,,Meciurile încep după – amiază, la 15:00 și țin până seara târziu. Avem câte șase agenți foarte bine pregătiți pe fiecare schimb. Am avut, bineînțeles, și evenimente mai grele decât acesta, dar nici Balcaniada nu e simplă. Sunt sigur că ne vom descurca, așa cum am făcut-o și în alte ocazii. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ales serviciile noastre, din Vâlcea și nu numai, și să-i invit pe cei care încă nu ne-au contactat să aibă încredere în noi” a declarat Vasile Neață.

Amintim că Delguard care oferă servicii de specialitate în paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor, servicii de transport valori, protecţie personală specializată şi consultanţă în domeniu.

Sediul societăţii este pe strada Ostroveni, nr. 102, Râmnicu Vâlcea. Număr de telefon: 0764649809, email: delguard.paza@yahoo.com.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like